15 січня розпочато реєстрацію шкіл на участь у проекті GoCamp 2018. Про це повідомляє прес-служба МОН.

GoCamp — це інноваційний формат табору з поглибленим вивченням іноземних мов. Протягом трьох тижнів улітку 2018 року діти зможуть узяти участь у реалізації проектів та завдань у межах чотирьох напрямків: STEAM (наука, технологія, інженерія, мистецтво та математика), громадянська освіта, профорієнтація, спорт та здоров’я.

Школи, що подають заявку на участь, мають заповнити анкету двома мовами (українською та англійською) та виконати креативне завдання до 15 лютого 2018 року. Школа обирається лише за двома критеріями: мотивація, яку ви показуєте в креативному завданні, та якість заповненої анкети.

Креативне завдання має бути у формі мотиваційної відео-роботи «Запроси волонтера до своєї школи», де необхідно розказати про свою школу та населений пункт, пояснивши, чому саме до вас мають приїхати волонтери. Відео має бути виконано англійською мовою і тривати 90 секунд.

850 шкіл — учасників проекту, що пройдуть відбір, гарантовано отримають безкоштовні тренінги для вчителів та методичні матеріали для проведення табору. Однак волонтери завітають лише до найкращих кандидатів.

Детальніше про проект можна дізнатися тут.

Поділитися цією статтею