Яка твоя суперсила? Днями Українська Академія Лідерства (УАЛ) офіційно розпочала вступну кампанію на 2020-21 навчальний рік для молоді від 16 до 20 років.

На безкоштовне навчання чекають понад 200 майбутніх лідерів, які генеруватимуть нові креативні ідеї, втілюватимуть важливі соціальні проєкти та долучатимуть до них громаду. На момент вступу абітурієнти мають бути у випускному класі або випускниками шкіл.

Талановиту та активну молодь запрошують заповнити анкету на сайті join.ual.ua та провести 10 неймовірних місяців особистого зростання, отримати навички 21 століття, пізнати світ та розширити свої горизонти мрій.


«Разом із вами ми впливаємо на суспільство і творимо нове спільне майбутнє. З вашою допомогою ми гуртуємо спільноту ціннісних людей, які беруть відповідальність за свою країну! Творимо себе — творимо Україну! Кожне завтра розпочинається вже сьогодні!», — зазначають в УАЛ.


Українська Академія Лідерства — це 10-місячна освітня програма розвитку для випускників шкіл віком від 16 до 20 років. Навчання триває 6 днів на тиждень, а студенти проживають у кампусах Академії. Програма допомагає молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості.

В основі навчання — три елементи розвитку: фізичний, емоційний та інтелектуальний.

Під час навчання та роботи студенти здобувають навички самопізнання, аналізу суспільних викликів, командної праці, комунікації, щоб краще зрозуміти себе, країну і світ, в якому ми живемо. Навчання для студентів є безкоштовним — кожен, хто успішно пройде відбір, здобуває ґрант, що покриє проживання, харчування, експедиції, страхування здоров’я тощо.


Поділитися цією статтею
Автор: