В електронних кабінетах вступників 1 серпня з’явилася інформація про те, чи рекомендовано їх до вступу на бюджет. Про це повідомляє МОН.

58 875 вступників на всі спеціальності за ступенем бакалавра (а також на магістра медичного, ветеринарного та фармацевтичного спрямування) отримали рекомендації на бюджет. Так, у них навпроти однієї із заяв з’являється статус «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти державного (регіонального) бюджету)». Таким вступникам треба буде виконати вимоги для зарахування до 18:00 6 серпня (подати оригінали документів). Саме зарахування за державним або регіональним замовленням проводиться до 12:00 7 серпня.


Переглянути результати вступного конкурсу можна також за посиланням


До 18 серпня відбудеться переведення на вакантні бюджетні місця. За всіма спеціальностями право на переведення мають ті вступники, у кого є спеціальні умови на участь у конкурсі. Зокрема, першою категорією переведення незалежно від конкурсного бала є діти загиблих захисників України. Наступні категорії, переведення яких залежить від конкурсного бала, — діти учасників АТО, особи з інвалідністю І, ІІ груп та діти з інвалідністю віком до 18 років, внутрішньо переміщені особи тощо.

Поділитися цією статтею