Уявіть собі, розгортаєте яскравий новорічний подарунок, а там… Маленька дівчинка відреагувала на експеримент батьків дуже емоційно та мило.

Кілька років тому американський телеведучий Джиммі Кіммел організував цікавий експеримент, в якому батьки дарували своїм дітям не зовсім те, що повинні, і знімали на відео реакцію малят.

Тоді подарунки викликали чимало розчарувань у малюків і вони насилу приховували свої сльози, а деякі навіть були близькі до істерики, отримавши на Різдво зубну щітку, шкільний пенал, овочі, фрукти та інші нецікаві подарунки.

Батьки героїні цього відео вирішили також пожартувати над своєю крихіткою подібним чином і загорнули їй… звичайний банан. Очевидно, дорослі й самі не очікували такої чудової реакції доньки.

Непідробна радість маленької дитини на звичний банан викликала справжнє розчулення і захоплення. Відео дуже швидко набрало близько 20 мільйонів переглядів і більше 1,5 мільйона вподобань. А деякі користувачі принагідно наголошують, що викладати в інтернет відео дитячих реакцій варто лише з їхньої згоди, навіть якщо це малюки, і особливо, коли це підлітки.

А ви вже підготували подарунки своїм найближчим? 

Поділитися цією статтею