Ініціатива KID’IT у партнерстві з європейською конференцією розробників ігор Casual Connect відкрили реєстрацію на конкурс юних програмістів Indie Prize KIDS League. 

Для участі в конкурсі потенційним учасникам віком від 5 до 10 років необхідно до 1 грудня:

1. Прописати ідею гри, придумати її назву.
2. Створити свою гру за допомогою візуально-блокового програмування, до прикладу: ScratchJR, Scratch, Tynker тощо.
3. Зняти відеопрезентацію з розповіддю про себе і про гру та завантажити її на свій канал у YouTube.
4. Заповнити анкету на конкурс, не забувши завантажити туди посилання на гру та відео.



Переможці матимуть змогу презентувати свої ігри на KIDS EXPO під час конференції Casual Connect USA 18 січня 2018 в DISNEYLAND® Hotel. Також передбачаються подарунки, які вручатимуть експерти світової гейміндустрії.

Варто зауважити, що Casual Connect вже не вперше організовує такі заходи, але дитяча номінація з’явилася лише цього року за сприяння KID’IT. Конкурс, який відбувся в Україні в жовтні цього року, вже визначив своїх маленьких героїв у Indie Prize KIDS League 2017.



Casual Connect — це бізнес-конференція для розробників ігор, яка вже понад 10 років збирає понад 6 000 професіоналів ігрової індустрії щороку в США, Азії, Західній та Східній Європі.

KID’IT — перші в житті дитини курси програмування з акцентом на створенні історій, мультиків, ігор за допомогою інформаційних технологій. Основна ідея проекту — дати можливість українським дітям вже сьогодні отримати перші основи технологічної грамотності та базові навички для успішної самореалізації в майбутньому.

Поділитися цією статтею