Челендж організовують з нагоди Дня української писемності та мови за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Уповноваженого із захисту державної мови. Він розпочнеться 5 листопада й триватиме три тижні. До участі запрошують викладачів у сфері позашкільної освіти. Щоб взяти участь, потрібно заповнити форму до 3 листопада.

Учасники зможуть поспілкуватися з відомими українцями у форматі онлайн-зустрічей. Зірки ділитимуться своїми історіями про перехід на українську мову.

«Цікаві й корисні вебінари та практикуми від досвідчених тренерів, коучів, філологів та психологів допоможуть кожному учаснику легко та безболісно здолати мовний, термінологічний і психологічний бар’єри та отримати персоналізовану підтримку. Тож запрошуємо зробити виклик самим собі та здивувати своїх учнів! Побачите, їм це сподобається!», — коментує Наталка Федечко, засновниця ініціативи «Навчай українською».

Цьогоріч челендж проводять утретє. У попередніх двох челенджах взяли участь півтори тисячі учасників, які працюють або навчаються в центрах дитячої творчості.

Долучитися до челенджу можна до 3 листопада. Треба зареєструватися у формі за посиланням.

Поділитися цією статтею