Громадський проект масових відкритих онлайн-курсів Prometheus запрошує взяти участь у конференції «Критичне мислення для освітян», яка відбудеться у Києві 26 жовтня 2017 року. Конференція буде присвячена запуску  однойменного онлайн-курсу та дасть змогу ознайомитись із сучасними практиками застосування критичного мислення для реформування освітнього процесу.

Захід проходитиме у вільному просторі BelkaSpace (пр-т Перемоги, 37г, Науково-технічна бібліотека ім. Г. Денисенка, 3-й поверх). Початок об 11:00. Участь безкоштовна, реєстрація за посиланням.

Критичне мислення та освітній процес, побудований на його засадах, за останні 10 років стали основою освітніх реформ у провідних країнах Європи. Всесвітній економічний форум у Давосі регулярно складає перелік актуальних навичок, необхідних для успішної кар’єри. За останні роки критичне мислення піднялося в рейтингу цих навичок з 4-го місця (навички для 2015 року) на 2-ге (навички, які будуть важливими в 2020 році). Уміння критично мислити забезпечує науково-технічний і суспільний прогрес та є запорукою демократії, а освіта відіграє в його розвитку першорядну роль.

Поділитися цією статтею