У тренінговому центрі «Освіторії» як завжди — лише актуальні й корисні воркшопи, лекції і тренінги. Вибирайте, реєструйтесь і отримуйте корисні знання.

11–15 жовтня

Онлайн-спринт «Наука в початковій школі: системний підхід» з Олесею Дерябіною та командою «New Generation»

Занурення в науку та методологію викладання для вчителів початкової школи. Практичні інструменти, доступ до інноваційної платформи, спікер міжнародного рівня.

Детальніше і зареєструватись за посиланням.

20 жовтня

17:00–20:00

Воркшоп «Практики рішення-орієнтованого підходу в школі: заглиблення» із Вікторією Спащенко

Занурюємося в рішення-орієнтований підхід, практикуємо нові формати спілкування та дивимося на ситуації під новим кутом.

Детальніше і зареєструватися за посиланням.

23 жовтня

11:00–13:00

Зірковий тренінг переможця премії Global Teacher Prize Ukraine 2021 Артура Пройдакова

Встигніть зареєструватися на зустріч із найкращим учителем країни, аби почути секрети його роботи! Артур Пройдаков викладає українську мову і літературу, але ми впевнені: поспілкуватись із талановитим учителем буде цікаво всім, незалежно від того, який предмет «ваш».

Зареєструватись за посиланням.

23 жовтня

14:00–16:00

Тренінг «3D-принтер у школі: ефективне використання» із Сергієм Петровичем

Тренінг від учителя-практика про всі можливості використання 3D-принтера буде корисним для викладачів STEM-напрямку. Розберемося з методологією, а також створимо перші вироби.

Оплатити тренінг можна за посиланням.

23 жовтня

16:00–18:00

Тренінг для підлітків «Профорієнтація здорової людини. Ким стати, аби бути щасливим?» з Іриною Плешаковою

Практика й занурення у внутрішній світ підлітка, пошук сенсів і сміливий погляд у майбутнє, престижні професії та професії майбутнього — час відкривати нові горизонти!

Оплатити тренінг можна за посиланням.

26 жовтня

10:00–17:00

Тренінг «Формувальне оцінювання в початковій школі» з Інною Большаковою

Час переходити від теорії до практики. Як реалізувати формувальне оцінювання в закладі освіти? Підходи та секрети розкриває Інна Большакова.

Оплатити тренінг можна за посиланням.

28 жовтня

16:00–19:00

Тренінг «Практика дебатів у школі: як виховати любов до інтелектуальної суперечки?» з Ольгою Рухловою та Ярославою Мозговою

Поділимося досвідом впровадження практики дебатів у школі та розкриємо лайфхаки дебатних тренерів у середній та старшій школі.

Оплатити тренінг можна за посиланням.

29 жовтня

14:00–18:00

Тренінг «Як придумати та розробити освітню гру?» з Оксаною Русановою

Гейміфікація — як часто в освіті вживають це слово. Час розібратися з тим, як дійсно можна впровадити ігри в освітній процес і — головне — створити авторську навчальну гру.

Оплатити тренінг можна за посиланням.

30 жовтня

11:00–14:00

Тренінг «Розмови про історію. Усталена античність та варварський світ. Проблема взаємодії України та світу» з Ігорем Цеуновим

Другий модуль навчання вчителів історії присвячений античності та варварському світу. Відповідаємо на запитання: як усе насправді було? І головне — як говорити з дітьми про цей маловідомий період історії?

Оплатити тренінг можна за посиланням.

Поділитися цією статтею