Програма лідерського розвитку Teach for Ukraine оголосила набір учасників другої хвилі.

Мета проекту: залучити мотивованих молодих спеціалістів, які не є педагогами, до роботи в системі освіти та допомогти їм досягти успіхів у ролі вчителів, які надихають. У рамках програми проходить відбір талановитої молоді, якій під час шеститижневого Літнього Інституту надається інтенсивна педагогічна та лідерська підготовка, що базується на моделі Teaching as Leadership та інших прогресивних міжнародних підходах, а також на експертизі запрошених профільних спеціалістів.

Потім учасникам допомагають офіційно влаштуватися на роботу вчителями до шкіл, які цього найбільше потребують. Протягом двох років участі в програмі активно стимулюється їхній професійний і лідерський розвиток, щоб вони допомогли дітям стати більш освіченими, мотивованими та успішними в майбутньому і водночас самі стрімко розвивались та реалізовували себе як лідери, готові ініціювати позитивні зміни в системі освіти та інших сферах.

Дедлайн подання заявок за посиланням — 11 березня. Кандидати, які успішно пройшли відбір, почнуть свою роботу в школі 1 вересня 2018 року.

https://www.facebook.com/teach4ukraine/videos/2007254909600140/

Поділитися цією статтею