На сайті Українського центру оцінювання якості освіти опубліковано правильні відповіді пробного ЗНО та статистику щодо проведення тестувань.

Відповіді можна переглянути в розділі «Пробне ЗНО». Також є шанс прослухати аудіювання з іноземних мов, аналогічне якому буде проходити під час самого ЗНО. Таблиці переведення тестових балів у шкалу 100–200 та шкалу 1–12 будуть розміщені на сайті УЦОЯО 6 квітня.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна було отримати, виконавши всі завдання: історія України – 94; математика – 62; біологія – 80; географія – 94; хімія – 80; фізика – 60; англійська, німецька, французька, іспанська мови – 72.

За статистикою, найбільше осіб узяли участь у пробному тестуванні з англійської мови — 95,87% від загальної кількості зареєстрованих, найменше — з іспанської мови (78,05%).

Учасники, які не взяли участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, можуть отримати тестові матеріали в пункті проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання до 4 квітня включно.

Поділитися цією статтею