26 грудня відбудеться онлайн-презентація альбому дитячих пісень до свят «Співанкограй», який популярні українські виконавці записали разом з учасниками дитячого ансамблю «Зернятко».

Альбом містить десять синглів, записаних дитячим вокально-хореографічним ансамблем «Зернятко» в колабораціях з відомими українськими виконавцями. Це — тематичні пісні майже для всіх свят, що їх відзначають у дошкільних та шкільних навчальних закладах. Також альбом включає фонограми-«мінусовки» для виконання цих пісень на уроках музики або на святах.

Під час концерту наживо в онлайн-форматі прозвучать усі пісні альбому.

Послухати концерт можна буде 26 грудня 2020 року о 16:00 за посиланням.

Діти співають разом з Наталею Могилевською, Марією Бурмакою, Олею Цибульською, Іваном Леньо, Олександром Павліком під керівництвом відомих українських продюсерів: Бориса Таршиса, що створив тексти і музику для альбому, та Валерія Лихачова, що взяв на себе саунд-продюсування альбому.

Проєкт було втілено впродовж літа та осені 2020 року за підтримки Українського культурного фонду. У підготовці альбому взяла участь ціла низка українських митців: крім власне команди проєкту до роботи долучилися відомі українські співаки, виконавці-інструменталісти, педагоги з вокалу, студійні продюсери та звукорежисери.

На сайті проєкту можна прослухати та безкоштовно завантажити як пісні, так і їхні фонограми-«мінусовки», а також клавіри для інструментального акомпанементу та тексти до кожної.

Сторінка проєкту на Facebook.

На фото — Анна Заклецька у проєкті «Співанкограй». 

Поділитися цією статтею