За словами міністра основне завдання освіти зараз –  повернення людей із тимчасово окупованих територій. Про це він заявив на конференції «Як забезпечити якість освітнього процесу?».

«Навіть за умови, що освіта зробить усе можливе для того, щоб повернути наших людей із-за кордону, для того, щоб повернути наших людей, які тривалий час перебувають в окупації на тимчасово окупованих територіях, в український світ. Це ще один із викликів. Це виклик саме для освіти, більше ніхто з цим викликом не впорається», — йдеться в зверненні.

Довідка. Державна служба якості освіти презентувала результати дослідження організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти в умовах війни, а також провела обговорення «Як забезпечити якість освітнього процесу?». Участь у заході взяли міністр освіти та науки України Оксен Лісовий; голова Державної служби якості освіти України Руслан Гурак; директор Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко; заступник голови Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Сергій Колебошин. Модеруватиме захід керівник сектору освіти проекту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), міністр освіти та науки України (2019-2020) Анна Новосад.

Поділитися цією статтею