Про старт нового сезону національної премії для вчителів-новаторів Global Teacher Prize Ukraine оголосили українські полярники станції «Академік Вернадський» Національного антарктичного наукового центру України та подякували вчителям, які навчили їх іти до мети.

«Вітання з найвіддаленішого куточка України у світі — антарктичної станції «Академік Вернадський»! Ми — українські полярники, і щодня досліджуємо Антарктиду. Кожен з нас довго йшов до своєї мети. І на початку цього шляху у кожного був… учитель.

Який надихнув. Який дав крила, щоб летіти до мрії.

Який навчив способів розв’язку задач.

Який пояснив складні речі. Який навчив не боятися та йти до мети.

Сьогодні стартує щорічна національна премія для вчителів-новаторів Global Teacher Prize Ukraine. Її мета — відзначити талановитих, креативних, творчих педагогів. Таких — багато. Щодня вони навчають майбутніх науковців, спортсменів, підприємців, лікарів, митців та дослідників!

Любі вчителі, дякуємо вам! Подавайтеся на премію Global Teacher Prize Ukraine і нехай уся країна дізнається про вас.

Українці, закликаємо: подякуйте вчителям. Номінуйте їх на найпрестижнішу професійну відзнаку. Не зволікайте. Бо вчителі — важливі!

Новий сезон Global Teacher Prize Ukraine оголошуємо відкритим!»

У привітанні взяла участь команда 25-ї Української антарктичної експедиції:

Анна Соіна, озонометристка

Олександр Салганський, біолог

Євген Прокопчук, системний адміністратор

Юрій Отруба, керівник експедиції

Юрій Лишенко, дизеліст

Вадим Жуковський, метеоролог

Ігор Артеменко, метеоролог

Ігор Дейнека, лікар

Максим Білоус, системний механік

25 березня 2021 року стартував п’ятий, ювілейний сезон найпрестижнішої національної премії для вчителів-новаторів Global Teacher Prize Ukraine. Переможець отримає 250 000 гривень, поїздку на Global Education and Skills Forum, а також професійний розвиток та підтримку реалізації власних освітніх проєктів від «Освіторії».

Подати заявку на участь може кожен учитель до 1 серпня на сайті премії. Номінувати улюблених педагогів можуть також учні, батьки, колеги та рідні. Ім’я переможця планують оголосити 2 жовтня 2021 року, у Міжнародний день учителя.

Подати заявку або номінувати вчителя
Поділитися цією статтею