Тема форуму у Чернігові «Grani. Місія вчителя сучасності. Vol.2020». Серед організаторів — півфіналістка Global Teacher Prize Ukraine 2017 (увійшла до ТОП-20 найкращих педагогів країни), сертифікована тренерка Microsoft, тренерка вчителів математики та інформатики, освітня блогерка, «Жінка року» у міському конкурсі Оксана Коваленко. Разом з учнями вона започатковує різні коротко- та довгострокові проекти, створює сайт та анімований збірник. Виготовляє інтерактивні підручники, постійно вивчає щось нове: від програмування до психології стресу. Тож місце вчителя в сучасній школі вона бачить зовсім по-іншому, ніж біля дошки з указкою.
Також ініціаторка форуму — викладачка національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т. Г. Шевченка, директорка освітнього центру та студії танцю «Альянс» Наталія Хольченкова.

Серед спікерів — чимало найцікавіших педагогів сучасності, яким є що сказати. Приміром, один з ТОП-10 Global Teacher Prize Ukraine 2018, експерт ГС «Освітрія», вчитель української мови та літератури Новопечерської школи Юрій Гайдученко. Завітає директорка «Креативної Міжнародної Дитячої Школи» і міжнародного освітнього центру Insight, кандидатка педагогічних наук Оксана Буковська. Про можливості онлайн-освіти колегам розповість «Жінка України» за досягнення в бізнесі та менеджменті, засновниця різних проектів, у тому числі інтерактивної онлайн-школи Gios  Наталія Лімонова. Буде і знайомий багатьом з теле- та радіопередач, автор понад 50 підручників та посібників з української мови й літератури Олександр Авраменко.

Не лише про працю сучасного вчителя, а й про способи відновлення сил ітиметься на форумі. З темою «Вітамінки для вчителя: про власний ресурс, як його зберігати і відновлювати» виступить натхненниця флешмобу #ЩастинаЗНО, вчителька інформатики Політехнічного ліцею НТУУ «КПІ», викладачка КПІ ім. Ігоря Сікорського, авторка курсу на освітній платформі Prometheus Людмила Булигіна.

На форум вже зареєструвалися 480 освітян з усіх регіонів України.
Зареєструватися можна тут.

Поділитися цією статтею