Освітня платформа «Критичне мислення» оголосила конкурс на тренерок й тренерів для вчителів у таких областях: Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Сумській, Чернівецькій. Про це повідомляється на сайті ініціативи.

Вимоги до майбутніх тренерів освітніх програм Платформи «Критичне мислення»:
■ проживання (постійна робота) в одному з цих міст: Кропивницький, Миколаїв, Одеса, Полтава, Суми, Чернівці;
■ освіта педагогічна/психологічна;
■ досвід навчання дітей та дорослих;
■ досвід проведення освітніх тренінгів;
■ розвинуті комунікативні навички;
■ базове розуміння технології розвитку критичного мислення;
■ можливість організації і проведення тренінгів для освітян у своєму місті.

Для участі в конкурсі необхідно до 5 червня заповнити анкету за посиланням. До 10 червня включно з кандидатами проведуть телефонну співбесіду. 15 червня на електронну скриньку кожному надійде лист із результатами І-ІІ конкурсних етапів, а також інформація про прохід у третій етап. До третього етапу буде відібрано 20 кандидаток й кандидатів, яких буде запрошено на одноденний тренінг у Києві. У серпні 10 відібраних кандидатів пройдуть навчання для тренерів, а з вересня зможуть розпочати сертифіковану тренерську діяльність у супроводі досвідчених тренерів.

Для тренерів забезпечуватиметься можливість поєднувати тренерську діяльність з основною роботою (більшість тренінгів Платформи проходять у вихідні та неробочі дні).

Освітня платформа «Критичне мислення» створена у 2016 році командою експертів громадської організації «Вчителі за демократію і партнерство», які мають більше ніж 16-річний досвід розробки та впровадження у практику нових освітніх продуктів з методики розвитку критичного мислення, громадянської й правової освіти, дебатів, освіти для сталого розвитку, інтерактивних технологій навчання, учнівського соціального проектування, освітнього менеджменту. Платформа проводить практичні авторські тренінги професійного розвитку для учителів, викладачів вишів, працівників дошкілля по всій Україні. Навчання від платформи вже пройшли більш як 4 тис. 231 педагогів.


Поділитися цією статтею