Онлайн-семінар для підлітків «Обрії майбутнього» пройде 26–30 березня, повідомляють організатори Klitschko Foundation та Аспен Інститут Київ.

Очікується, що семінар допоможе школярам розвинути навички критичного та креативного мислення, сформувати цілі на майбутнє та визначити свій життєвий шлях.

За 4 роки існування проєкту понад 100 підлітків взяли в ньому участь і реалізували власні локальні філософські семінари, до яких залучили близько 1000 своїх однолітків.

Зараз організатори запрошують учасників на 7-й філософський онлайн-семінар. У 2021 році проєкт пройде 26–30 березня в онлайн-форматі через застосунок Zoom.

На філософському семінарі учасники:

  • обговорять теми, які хвилюють підлітків: покликання в житті, любов, гідність, щастя, моральні цінності тощо. Учасники заздалегідь отримають збірку матеріалів для попереднього ознайомлення з темами через класичні філософські тексти та біографії лідерів;
  • разом з модераторами вестимуть діалог, переглянуть навчальні відео та фільми, проаналізують філософські тексти, розглянуть практичні завдання;
  • зустрінуться з гостями, які поділяться своєю історією досягнень і поразок, розкажуть про цінності і правила, якими керуються у житті.

Учасниками можуть стати вмотивовані підлітки віком 14–16 років, які навчаються у 10-му класі, готові мислити нестандартно, взяти на себе відповідальність за зміни у суспільстві і стати рупором прогресивних ідей.

Дізнатися більше проєкт, а також подати анкету можна за посиланням.

Поділитися цією статтею