Проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання відклали, проте вже зараз випускники можуть познайомитись із процедурою ближче. 

Нагадаємо, залежно від тривалості карантину ЗНО проведуть або з кінця червня до середини липня, або із середини серпня до середини вересня.

Нині всі зареєстровані учасники на сайті Центру оцінювання якості освіти можуть подивитися спеціальне відео, попрацювати з тестами, попрактикуватися в заповненні бланків відповідей, навчитися ефективно розподіляти час.

Зареєстровані учасники можуть у своїх кабінетах повністю «зануритись в атмосферу ЗНО». Фото: УЦОЯО

В описі до ролика опублікували посилання на тестування пробного ЗНО 2019 року, бланки відповідей та відеокоментарі до кожного предмета.

Звісно, презентоване відео не замінює повноцінного пробного ЗНО, яке дає змогу психологічно налаштуватися на реальне тестування. Тому щойно епідеміологічна ситуація стабілізується, усі зареєстровані учасники зможуть у звичному форматі пройти пробне ЗНО, повідомляє УЦОЯО. Нові дати оголосять згодом.

Нагадаємо, безкоштовно готуватися до ЗНО можна в будь-який час на платформі iLearn!

iLearn — це безкоштовна інноваційна платформа громадської спілки «Освіторія» з онлайн-курсами та вебінарами для підготовки до ЗНО. Під час реєстрації користувачі створюють свого гейміфікованого героя і отримують електронні монети ВчиБакси за те, що вчаться.

Читайте також: Українці можуть готуватися до ЗНО дистанційно і безкоштовно на iLearn!

Усе про карантин: що буде із ЗНО, навчальним роком та вступною кампанією

Поділитися цією статтею
Автор: