Міжнародна неприбуткова організація PH International проводить конкурсний відбір для дітей віком 13-15 років для участі в освітній Програмі малих стипендій з вивчення англійської мови («English Access Microscholarship Program» – скорочено Access). Програма Access проводиться за підтримки Посольства США в Україні та фінансується Державним департаментом США.

Особливо заохочуються до участі в програмі діти учасників антитерористичної операції, які загинули чи отримали поранення під час бойових дій, переселенці, діти з інвалідністю, з багатодітних сімей та інші молоді люди, які можуть потребувати допомоги.

Уроки англійської мови та заходи, пов’язані з культурою США, проводитимуться протягом двох років (листопад 2017 — червень 2019) досвідченими викладачами англійської мови на базі всеукраїнського громадського центру «Волонтер» і Київського міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді.

Кандидати на участь у програмі Access повинні до 16 жовтня надати:

1. Посвідчення особи або свідоцтво про народження (оригінал і копію).

2. Табель або атестат навчального закладу з оцінками за останній навчальний рік (оригінал і копію). Відповідно до вимог програми, загальний середній бал успішності має бути не менш, ніж 8 з 12.

3. Документи, що підтверджують статус малозабезпеченої особи/сім’ї чи особи/cім’ї, яка перебуває у складних обставинах чи інший статус, що може бути підставою для прийому до програми.

4. 2 фотографії розміром 3 х 4 см

5. Резюме (перелік досягнень і навичок)

6. Мотиваційний лист (чому кандидат бажає взяти участь у програмі)

7. Рекомендаційні листи: 1) від керівника навчального закладу; 2) від вчителя англійської мови

Зазначені документи (копії) надавати особисто або надсилати до координатора заходів програми Access у м. Києві Снітко Марини, ВГЦ «Волонтер», вул. Довженка, буд. 2, кімната 53 (приміщення Київського міського ЦСССДМ, біля станції метро «Шулявська»), тел.: +38095-863-95-97, ел. пошта maryna.snitko@gmail.com з копією на адресу ел. пошти access-ua@ph-int.org

 

Аналогічні конкурси відбудуться також в Одесі, Запоріжжі та Харкові.

 

 

 

Поділитися цією статтею