Артур Пройдаков, переможець Global Teacher Prize Ukraine 2021, вчитель української мови та літератури, став переможцем програми #Talents_for_Ukraine від KSE Foundation.

Про це він повідомив у своєму дописі на Facebook.

«Упевнений, що й надалі зможу втілювати в життя цікаві освітні проєкти, зрештою змінювати стереотипи про роль учителя сьогодні в суспільному сприйнятті.», – зазначив він.

Артур планує реалізувати проєкт, спрямований на популяризацію професії «учителя», на руйнування негативних стереотипів в освітній діяльності. Зокрема, ідеться про запуск подкасту на освітню тематику та зустрічі із представниками влади, освітніми діячами, адміністрацією шкіл, учителями тощо. Переможець GTPU переконаний: такі гранти мають отримати якомога більше освітян.

У гранті #Talents_for_Ukraine може взяти будь-який українець з неординарними чи проривними ідеями та баченням, які допоможуть Україні. Фонд проєкту –  1 000 000 доларів. Грант становить 5 тисяч доларів для учасника, проєкт можуть підтримати лише один раз. Також команда KSE Foundation відповідає за дизайн проєкту, його менеджмент та експертну оцінку ваших задумів.

Для участі необхідно заповнити гугл-форму, розповісти свою історію, описати задум та пояснити, чому його важливо реалізувати.

Подати заявку
Поділитися цією статтею