Klitschko Foundation спільно з U.S. Embassy in Ukraine запускають всеукраїнський проєкт Safe learning.

На проєкті Safe learning вчителі дізнаються про всі види стресу в дітей та навчаться правильно спілкуватися з дітьми, які переживають тривогу. Проєкт відбуватиметься у форматі дводенних тренінгів. Перший день тренінгу буде присвячений психологічній підтримці дітей, які постраждали від війни, і тому, як правильно організувати освітній процес. Другий день буде присвячено наданню першої домедичної допомоги. Тренінги не відбуватимуться два дні поспіль, а будуть розрізнені в часі.

Також у межах проєкту буде створено онлайн-курс для вчителів. Там вчителі можуть дізнатися, як надавати психологічну підтримку підліткам і дітям у воєнний час. Курс буде доступний на платформі Impactum для всіх і безкоштовний. Так якомога більше вчителів зможуть ефективно працювати з дітьми.

Просто зараз триває реєстрація на проєкт, яку можуть заповнити вчителі та адміністрація шкіл.

«Ми віримо в успіх проєкту, адже проблема пристосування українського суспільства до війни не вирішена. Необхідно ще багато працювати всім, хто може надавати допомогу та координувати цей процес. Понад 2,8 тис. шкіл пошкоджено та знищено внаслідок російської агресії. Для відновлення необхідні тонни будівельних матеріалів, шкільного обладнання, дощок, стільців та парт, але першочергово слід дбати про тих, хто сидить за ними», — зазначає директорка Klitschko Foundation Ангеліна Осадча.

Детальніша інформація та реєстраційна анкета доступні за посиланням.

Для вчителів з Києва відбудеться відкритий тренінг у межах проєкту. Перша частина тренінгу буде присвячена наданню першої домедичної допомоги, а друга — навчанню розпізнавати тривожність у дітей та правильну реакцію на стрес з використанням практичних вправ.

Тренінг відбуватиметься у Klitschko Expo за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 55, 19 травня о 15:00 і триватиме до 18:30.

Усі бажаючі можуть зареєструватися за посиланням.


Поділитися цією статтею