Освітян запрошують стати тренерами команд шостого сезону Міжнародної освітньої програми розвитку креативності Destination Imagination в Україні та отримати сертифікат про підвищення кваліфікації.

Програма Destination Imagination була започаткована у США і має на меті підготувати учнів до професійних викликів XXI століття, виховати майбутнє покоління лідерів та інноваторів.

Участь у програмі дає безліч можливостей для зростання як учителям, так і учням.

Учителі мають змогу за допомогою сучасних освітніх методик навчати молоде покоління навичок, необхідних для успішної самореалізації в майбутньому, а також обмінюватися досвідом зі всесвітньою спільнотою DI, підвищувати свій професійний рівень і кваліфікацію. Учасники (діти та підлітки) під час роботи в команді над проєктами («Викликами») розвивають власну індивідуальність, пізнають себе та свої можливості, формують і зміцнюють навички самостійного творчого та критичного мислення, комунікації, командної співпраці, управління часом і управління проєктами, розв’язування складних завдань та інші навички, необхідні у ХХІ столітті.

Робота команд над викликами починається восени і завершується навесні Всеукраїнською олімпіадою креативності, переможці якої отримують почесне право представляти Україну на Всесвітньому фіналі у США.

Аби підготувати майбутніх тренерів, Мала академія наук України проводить чотири безкоштовні тренінги:

– 23 вересня – у Києві;

– 30 вересня – у Рівному;

– 7 жовтня – у Кропивницькому;

– 14 жовтня – онлайн.

Тривалість тренінгу ─ з 10:00 до 15:00. Після участі в тренінгу та за результатами виконання завдання учасники зможуть стати тренерами команд, а також отримати сертифікат про підвищення кваліфікації.

Зареєструватися можна за посиланням. Реєстрація на конкретний день закривається після досягнення максимальної кількості учасників.

Зареєструватися
Поділитися цією статтею