«Освіторія» продовжує роботу над проєктом «РЕКРУТОРІЯ»! Громадська спілка береться за щасливе працевлаштування вчителів і пошук найкращих співробітників для шкіл.

«Маючи семирічний досвід пошуку та підбору освітянських кадрів, ми знаємо, наскільки непросто та часозатратно, з одного боку — знайти роботу, а з другого — сформувати дійсно свою команду, тому пропонуємо експертну допомогу від А до Я в цьому без перебільшення найбільш відповідальному процесі».


«Тепер ми будемо створювати місточок між навчальними закладами та педагогами мрії, аби ви могли знайти одне одного в бездонні вакансій, резюме та можливостей».


Проєкт допомагає найкращим учителям знайти найкращі школи, а найкращим школам — найкращих учителів. Бо «Освіторія» точно знає, що щастя з усіма його побічними (у хорошому сенсі слова) ефектами на роботі важить чимало.

Отож, якщо ви вчитель (будь-якого предмета), надсилайте резюме на gkv@osvitoria.org або заповнюйте коротеньку анкету на сайті Хабу Освіторії.

Переходьте за посиланням, дізнавайтеся більше та залишайте ваші заявки, якщо шукаєте команду або хочете працювати в освіті.

Увага, вакансія: шукаємо вчителя початкових класів

«Освіторія» продовжує створювати ідеальний match вчителів і шкіл! І саме зараз, незважаючи на віддалений формат роботи навчальних закладів, ми шукаємо вчителя початкових класів у приватну школу Києва! Саме ця школа ставить за мету виховання нового покоління українців, готових до потреб майбутнього, шляхом розкриття їхніх талантів і усвідомлення свого покликання.

Детальніше про вакансію

Навіть якщо саме ця пропозиція вас не цікавить, ви можете надіслати своє резюме із зазначенням бажаної посади на gkv@osvitoria.org і першим дізнатися про круті вакансії в галузі освіти

Поділитися цією статтею