«Освіторія» вперше проведе антиурок «Вчитель-супергерой покоління Альфа: подяка edition»: урок не від вчителів, а для вчителів та про вчителів з можливістю для студентів та студенток спробувати себе у професії вчителя. Уроки проводитимуться з 24 травня по 12 червня 2021 року.

Студентів та студенток запрошують стати амбасадорами премії для вчителів Global Teacher Prize Ukraine 2021 та провести уроки подяки вчителям у школах України. Реєстрація — за покликанням.

Щоб допомогти з підготовкою, «Освіторія» забезпечить амбасадорів необхідними матеріалами для проведення уроку та організує тренінг 22 травня.

Такий урок стане можливістю для студентів і учнів подякувати вчителям за роботу у складний для освіти рік. Ба більше, під час уроку діти зможуть створити портрет учителя мрії, а відтак переосмислити роль викладача у своєму житті.

«Урок подяки вчителям — це наша місія допомогти українському суспільству зрозуміти всю важливість Вчителя, а вчителям — отримати додатковий заряд підтримки та натхнення», — коментує Зоя Литвин, голова ГС «Освіторія» та засновниця Новопечерської школи.

Педагоги запрошуються долучити до ініціативи свій клас, в якому амбасадори проведуть урок подяки вчителям. Реєстрація — за покликанням.

Реєстраційні форми як для студентів, так і для класів будуть відкриті до 21 травня.

Якщо виникнуть будь-які запитання або уточнення, напишіть на пошту mariabayor@gmail.com або подзвоніть на номер 099-252-43-09.

Поділитися цією статтею