«Освіторія», WWF та ПЛЮСПЛЮС проведуть Всеукраїнський урок до Дня Землі для учнів початкових класів

«Освіторія» разом із Всесвітнім фондом дикої природи та телеканалом ПЛЮСПЛЮС проведе Всеукраїнський онлайн-урок «З турботою про Землю». Він відбудеться 22 квітня о 10:00.

Зареєструватися, щоб переглянути урок, можна тут. Його проведе фіналістка Global Teacher Prize Ukraine 2017 Вікторія Биркович. Концепція уроку затверджена Всесвітнім фондом дикої природи і розроблена на базі мультфільмів ЕКОПЛЮСПЛЮС.

Але це ще не все. Вчителі початкових класів зможуть провести такий урок самостійно, адже всі матеріали є у вільному доступі.

Як провести онлайн- чи офлайн-формат такого уроку, Вікторія розповість на вебінарі 19 квітня о 18:00.

«Урок до Дня Землі — це наш внесок у турботу про прекрасну планету, на якій житимуть наступні покоління. Те, як сьогодні ми навчаємо дітей відповідального ставлення до себе та довкілля, любові та поваги до природи, сформує обличчя Землі через десятки років», — коментує Зоя Литвин, голова Громадської спілки «Освіторія» та засновниця Новопечерської школи.

Також до 30 квітня триватиме флешмоб #з_турботою_про_Землю. Діліться у соцмережах, як пройшов ваш урок до Дня землі, додавайте фотографії та ставте хештег.

30 квітня будуть обрані три переможці, які отримають подарунки від Всесвітнього фонду дикої природи, «Освіторії» та телеканалу ПЛЮСПЛЮС.

Поділитися цією статтею