ГО «Освіторія» та Goethe-Institut оголошують про проведення семінару для вчителів, на якому будуть представлені методичні розробки уроків про сучасні німецькі підліткові антиутопії.

До участі запрошуються вчителі зарубіжної літератури, бібліотекарі, ті, хто працює із дітьми, веде читацькі клуби та літературні гуртки. Спеціально для освітян та всіх зацікавлених були підготовлені набори завдань за книгами німецькомовних авторів, що були перекладені українською в рамках проекту «На дотик» від Ґете Інститут:

  • Бов Б’єрґ. Ауергаус / Видавництво «Видавництво»
  • Катя Брандіс. Фристайлерка / Книголав Роберт М. Зоннтаґ
  • Сканери / Видавництво Discursus Шарлотте Кернер
  • Світлокопія / Видавництво Старого Лева

На семінарі можна буде детальніше ознайомитись з усіма типами методичних матеріалів, проговорити теми для дискусій під час занять та самостійно спробувати виконати завдання. Дидактичні матеріали до романів Роберта М. Зоннтаґа «Сканери» та Каті Брандіс «Фристайлерка» розробила Ольга Деркачова.Дидактичні матеріали до романів Шарлотте Кернер «Світлокопія» та Бова Б‘єрґа «Ауергаус» розробила Анастасія Євдокимова.

Спікерки семінару: Анастасія Євдокимова (розробниця дидактичних матеріалів, вчителька української мови та літератури)Марія Шубчик (Goethe-Institut в Україні)

Сам захід відбудеться у вівторок 13 листопада о 18:00 в Хабі Освіторії за адресою: вул. Івана Мазепи, 1.

Вхід вільний за умови реєстрації за посиланням.


Детальніше про проект «На дотик» читайте тут

Поділитися цією статтею