«Освіторія» у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Міжнародним фондом «Відродження» оголошує про терміновий пошук вчителів-практиків початкової школи з усієї країни, які хочуть стати нашими тренерами та амбасадорами у своїх областях по всій Україні! Можливо саме ви станете одним із тих, хто підготує 22 000 українських учителів, які у вересні 2018-го візьмуть перші класи, до викликів сучасної системи навчання.

Ви отримаєте:

  • Знання про сучасні методики навчання учнів початкових класів і організацію освітнього середовища на засадах компетентних, дієвих підходів та принципів «педагогіки партнерства»
  • Сертифікат тренера з впровадження сучасних методик
  • Можливість навчати і надихати вчителів початкових класів України

Новітнім освітнім тенденціям вас навчатимуть провідні українські працівники освіти, вчителі-методисти, менеджери та психологи.

Обов’язкові умови:

  • Наявність педагогічної освіти і досвіду роботи вчителем початкових класів
  • Готовність до зміни професійної парадигми та руйнування шаблонів
  • Можливість навчатись і працювати впродовж найближчого року (простими словами, поєднувати роботу в класі з навчанням під час канікул та вихідних)
  • Бажання й готовність бути тренером для вчителів

Вважаєте, що відповідаєте всім критеріям? Надсилайте мотиваційний лист та резюме з темою «Хочу стати тренером НУШ» на поштову скриньку: kny@osvitoria.org. З кожної області буде відібрано по 2 тренера, тобто загальна кількість учасників обмежена – 50. Поспішайте!

Тренінги проводяться безкоштовно в Києві на базі Новопечерської школи з 9 до 18.00. Організаторами забезпечується проживання, проїзд до та з Києва, обіди, кава-брейки. На час відсутності вчителя в школі для нього буде оформлено відрядження та організовані заміни.

Дедлайн подання заявок – 24 жовтня.

Маєте запитання? Усі деталі можна дізнатися в буклеті чи за телефоном (050) 241-40-14.

Поділитися цією статтею