ГС «Освіторія» потрапила до фіналу конкурсу партнерських проектів для досягнення сталого розвитку, ініційованого Глобальним Договором ООН в Україні Partnership for Sustainability Award 2018.

Конкурс зібрав партнерські проекти в Україні та Білорусі в чотирьох номінаціях: Суспільство, Планета, Економічний розвиток та Мир. Ці проекти були втілені в рамках партнерства між бізнесом та громадським сектором, бізнес-компаніями та бізнес-асоціаціями, бізнесом та органами місцевого самоврядування, органами державної влади, навчальними закладами тощо.

ГС «Освіторія» потрапила до фіналу категорії «Суспільство» разом із такими компаніями: NESTLE Україна, 1+1 Медіа, EVA магазини, Енергоатом, EPAM Ukraine, PepsiCo Ukraine, Галнафтогаз, Астарта-Київ, Ашан, EPAM Systems Belarus, ГО «Професіонали майбутнього», Nota Bene architecture&interior, Hoster.By, КНЕУ, Енактус.

Проекти будуть оцінюватися міжнародним експертним жюрі за такими критеріями:

  • Вплив на суспільство (25%);
  • Інноваційність проекту (25%);
  • Партнерство (25%);
  • Сталість (відповідність вимогам сталого розвитку) (25%).

Найкращі проекти, обрані міжнародним журі, будуть представлені в The Global Opportunity Explorer. Це найбільша у світі платформа для презентації рішень, що стосуються сталого розвитку.

Церемонія визначення переможця і нагородження відбудеться 6 грудня о 13:00 в #mOre (БЦ «Торонто») за адресою: вул. Велика Васильківська, 100.

Поділитися цією статтею