ГС «Освіторія» розпочинає серію безплатних вебінарів на онлайн-платформі iLearn для підготовки до національного мультипредметного тесту (НМТ) 2024.

Вебінари проходитимуть на онлайн-платформі iLearn з трьох обов’язкових предметів НМТ 2024: математики, української мови та історії України.

До команди експертів iLearn цьогоріч традиційно долучилися досвідчені експерти-предметники. Зокрема, вебінари з української мови вестиме переможець Global Teacher Prize Ukraine 2021, цьогорічний фіналіст світової премії Global Teacher Prize Артур Пройдаков. За вебінари з історії України та математики четвертий рік поспіль продовжать відповідати Артур Бабенко та Юрій Захарійченко.

Вебінари проходитимуть щотижня у вівторок, середу і четвер о 17:00. Перші онлайн-заняття відбудуться:

  • 21 листопада — вебінар Артура Пройдакова з української мови;
  • 22 листопада — вебінар Артура Бабенка з історії України;
  • 23 листопада — вебінар Юрія Захарійченка з математики.

Ці три вебінари з обов’язкових предметів НМТ 2024 можна буде переглянути на платформі iLearn.org.ua або на YouTube-каналі.

Всі наступні вебінари проходитимуть наживо тільки на платформі iLearn за попередньої реєстрації.

На платформі iLearn вже доступні різноманітні матеріали для навчання. Зокрема, тренажери мультипредметного тесту, який дозволить спробувати свої сили в симуляції НМТ на прикладі тренувальних питань. А також записи минулорічних вебінарів з англійської мови, біології, хімії та фізики.

iLearn — українська освітня онлайн-платформа, що п’ятий рік поспіль допомагає випускникам шкіл безплатно підготуватися до вступних випробувань, таких як НМТ (національний мультипредметний тест) або ЗНО (зовнішнє незалежне оцінювання). Із жовтня 2018 року на платформі зареєструвалося понад 246 тис. користувачів. Платформа створена ГС «Освіторія», а її матеріали доступні кожному зареєстрованому користувачу.

Поділитися цією статтею