У Києві розпочинає роботу Книжковий Арсенал. На ньому буде представлена книжка «Як не збожеволіти від батьківства» від ГС «Освіторія» і видавництва Vivat.

«Освіторія» випускає свою першу книгу та запрошує вас на її презентацію, щоб разом у дружній атмосфері обговорити питання, порушені у книзі.

Презентація відбудеться 24 червня о 16:30 у залі «Сфера» Мистецького арсеналу (вул. Лаврська, 10-12).

Книга «Як не збожеволіти від батьківства» стане відправною точкою для розмови про виховання й відповідальне батьківство, про психологічні прийоми й перевірені практикою методи, що стосуються взаємодії дитини з однолітками й старшими людьми, зі шкільним середовищем і в онлайні, що допоможуть зрозуміти й прийняти дітей.

Як провести час із дитиною максимально корисно, як чути й розуміти її проблеми, допомогти у школі, дбати про здоров’я й безпеку, як «підсадити» дітей на книжки, а також як самим лишатися спокійними у вирі постійних переживань і страхів, батьківських чатів, підліткових бунтів та прагнень бути суперсучасними батьками — це ті питання, на які можна буде дістати експертну відповідь у книжці й під час презентації.

Відповідальне батьківство в динамічному світі — це тисячі «як» і «чому», безліч джерел інформації й підходів до виховання, у яких дуже легко заплутатися. Актуальність питань, порушених у книжці, не зникає з часом, тож для батьків ця розмова матиме особливу цінність.

Учасники:

  • Анна Сидорук, операційний директор ГС «Освіторія», експертка з освітніх інновацій;
  • Катерина Гольцберг, дитячий і сімейний психолог;
  • Ігор Хворостяний, кандидат філологічних наук, учитель української мови та літератури, радник з питань мови фінського проєкту «Навчаємось разом», Тато року в рейтингу видання «4mama»;
  • Ольга Манмар, експертка ГС «Освіторія», авторка рубрики #NoDramaMama в Освіторія.Медіа, мама трьох дітлахів.

Квитки на подію можна придбати на офіційному сайті Книжкового Арсеналу.

Або долучайтесь до онлайн-трансляції на сайті Книжкового Арсеналу чи на нашій Facebook-сторінці.

Придбати книжку можна на сайті видавництва Vivat за посиланням.

Поділитися цією статтею