З 25 по 28 квітня на ВДНГ відбудеться фестиваль «Книжкова країна». Там буде великий книжковий ярмарок, спілкування з авторами, участь у майстер-класах, дискусії експертів, освітні та ігрові зони. Долучиться до фестивалю й «Освіторія».

Події «Освіторії» на ВДНГ відбудуться 27 квітня о 18:00. Саме в цей час там пройдуть дві небанальні події для батьків та учнів. А саме:

— «Як читати з дітьми: лайфхаки усвідомленого читання» — майстер-клас для батьків та дітей від дитячої письменниці Каті Сіль, авторки книжок «Казки навиворіт» та «Ніта, ховайтесь фейки світу!». Усіх охочих запрошують отримати корисні поради, долучитися до інтерактивних завдань, розіграшу книжок Каті та подарунків від «Вивчаю не чекаю»;

— цікавий інтерактив про ненудну літературу для школярів від платформи «Всеукраїнська школа онлайн» та Артура Пройдакова, найкращого педагога України 2021 року. Школярів запрошують приєднатися до події від фіналіста світової премії Global Teacher Prize 2023, а ще там можна буде отримати цінні призи.

Вхід на подію — вільний. Цьогоріч «Книжкова країна» збере представників найбільших українських видавництв, письменників, літературних критиків, блогерів, медійних зірок і затятих читачів. А з детальною програмою заходу можна буде ознайомитися за посиланням.

Переглянути
Поділитися цією статтею