Заклади освіти України продовжують працювати у звичному режимі, освітній процес триває без змін і жодних рішень щодо його призупинення у зв’язку із ситуацією в країні немає. Про це повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет у своєму Telegram-каналі.

«Наголошую, що заклади освіти, як і раніше, продовжують свою роботу у звичному режимі, освітній процес триває і ніяких рішень про його призупинення немає! Формат навчання в різних регіонах залежить винятково від рівня епіднебезпеки. Передусім прошу довіряти інформації тільки з офіційних джерел, зокрема, каналам комунікації Генштабу ЗСУ, Міноборони, Уряду та Офісу Президента України», — наголосив Сергій Шкарлет.

Реакція міністра пов’язана з тим, що в соціальних мережах та ЗМІ останнім часом шириться значна кількість повідомлень дезінформаційного змісту, що призводить до панічних настроїв у суспільстві. З цього приводу він закликав усіх зберігати спокій і тверезо аналізувати все, що лунає сьогодні в інформаційному просторі країни та за її межами.

Поділитися цією статтею