З початком війни освіта зіткнулася з величезними викликами та проблемами: загибель людей, руйнування закладів освіти, переміщення великої кількості громадян до контрольованої території та за кордон, тимчасова окупація територій, освітній геноцид, порушення прав учасників освітнього процесу та багато інших. Частина цих проблем вирішено, частина залишається невирішеними з певних причин. Наразі триває підготовка до нового навчального року. Щоб з’ясувати орієнтовну загальну ситуацію станом на зараз щодо учасників освітнього процесу, зокрема тих, які перебувають не вдома, змінили або планують змінити заклад освіти у зв’язку з війною, проблеми, з якими стикаються учасники освітнього процесу в умовах війни, та спільно сприяти вирішенню цих проблем, було розроблено опитування.

На основі цих опитувань буде виділено проблеми та питання, що хвилюють учасників освітнього процесу щодо нового навчального року.

Результати опитування будуть розміщені на сторінці освітнього омбудсмена Сергія Горбачова.

Батьки здобувачів освіти, педагогічні працівники можуть заповнити відповідні форми опитування, це займе до 10 хвилин часу. Опитування триватиме до 10.00 08 серпня 2022 року.

Поділитися цією статтею