Найбільша перешкода, яку часто пов’язують зі змішаним навчанням, — це управління всіма його елементами. Громадська спілка «Освіторія» пропонує освітянам підвищити свої знання про змішане навчання і прослухати вебінар, який допоможе оптимізувати процес. Трансляція відбудеться 10 жовтня о 18:00 через платформу Zoom.

Вебінар проведе Стефані Хоуел, співзасновниця та директорка Gold EDU, Control the Chaos EDU, ад’юнкт-професорка Університету Ashland (США) та співавторка бестселера «Контроль хаосу: створення порядку в класі та навчання навичок виконавчої діяльності».

Тривалість вебінару — година, включно із сесією запитань-відповідей.

Під час вебінару учасники дізнаються про:

  • основи змішаного навчання з Kami (інтерактивна онлайн-платформа з організації спільної навчальної діяльності вчителя і учня);
  • як вчителю зекономити свій час завдяки оптимізованому навчанню та оцінюванню;
  • як організувати клас, щоб учні могли навчатися самостійно та спільно, брати на себе відповідальність за навчання;
  • які ресурси допоможуть вчителю впровадити необхідний формат.

Мова вебінару — англійська, але заплановано переклад українською. Участь безоплатна за умови обов’язкової реєстрації за лінком.

Проєкт реалізується ГС «Освіторія» за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та фінансової підтримки Глобального партнерства в галузі освіти (GPE) та Уряду Японії.

Поділитися цією статтею