В «Освітньому хабі Києва» кожен мешканець столиці зможе безкоштовно пройти тренінги для підвищення кваліфікації та саморозвитку.

У центрі даватимуть навички, яким не навчають у школах та університетах, але якими повинні володіти люди ХХІ століття: комунікації та продажі, управління проектами та людьми, тайм-менеджмент, креативне мислення та інші, так звані м’які навички (soft skills).

Такі знання дадуть змогу підвищити свою конкурентність на ринку праці відповідно до вимог сучасних роботодавців. Обіцяють навчання, яке допоможе навіть відкрити власний бізнес.

«Територію нових можливостей для кожного» створює Асоціація інноваційної та цифрової освіти. До цього вони успішно реалізували наймасовіший освітній проект України з вивчення англійської мови Lingva Skills.

Соціальний проект втілюють спільно з Київською міськдержадміністрацією. Зокрема, школа бізнес-тренерів «Освітнього хабу Києва» має реалізувати в Києві концепцію навчання протягом життя.

Організатори проводять соціальне опитування серед киян щодо центру, а також запрошують охочих пройти безкоштовне навчання і стати бізнес-тренерами.

Для того щоб зробити освітній центр максимально корисним та ефективним, просять відповісти всього на 5 запитань.

Поділитися цією статтею