Вступники можуть дізнатися результати ЗНО в магістратуру з іноземних мов та права у кабінетах учасників. Окрім того Український центр оцінювання якості освіти оголосив бали учасників додаткової сесії.

Вступний іспит з іноземних мов (ЄВІ) складали понад 55 тисяч абітурієнтів 2 липня. Пороговий бал визначили на рівні 12 балів.

Фахове вступне випробування з права та тести із загальних правничих компетентностей (ЄФВВ) відбулися 4 липня. Порогові бали визначили 36 і 8 балів відповідно. Магістрами права планують стати 14 тисяч учасників.

До речі, студенти створили петицію «Понизити порогові бали ЗНО 2019 для вступу до магістратури, до балів, які були у 2018 році», де нарікають на «логічні помилки в тестах ( із 100 питань 2 дискваліфіковано)» та загалом значно важчий рівень цьогорічних завдань.

Центр оцінювання якості нагадує, що у  випадку сумнівів щодо об’єктивності визначених результатів, учасник тестування має право подати апеляційну заяву, надіславши її поштою на адресу Українського центру оцінювання якості освіти протягом 3-х календарних днів з моменту оголошення результатів тестування.

http://testportal.gov.ua

На інформаційних сторінках учасників також розмістили результати додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання з математики, української мови і літератури, фізики та іноземних мов. До 18 липня учасники зможуть також завантажити картки результатів і скан-копії бланків відповідей з цих предметів.

Апеляційні заяви щодо результатів додаткової сесії ЗНО можна подавати протягом 5 календарних днів від дня офіційного оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з певного навчального предмета, враховуючи день оголошення.

http://testportal.gov.ua
Поділитися цією статтею
Автор: