МОН, на підставі спільних домовленостей Інституту вищої освіти НАПН України, Центру досліджень вищої освіти (Чехія) та Благодійного Фонду «Інститут розвитку освіти», оголосило конкурс для участі у тренінгу з підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти. Про це повідомляє прес-служба МОН.

За результатами конкурсу заплановано відбір, підготовка і сертифікація 40 майбутніх тренерів, які опісля займатимуться підготовкою експертів із забезпечення якості вищої освіти в Україні.

Участь у тренінгу безкоштовна; після 4 днів навчань учасники складуть онлайн-тест та проведуть на базі свого вишу 1 тренінг для 20 учасників – потенційних експертів із забезпечення якості вищої освіти. У результаті успішного проходження сертифікації учасник отримує міжнародний сертифікат (Центру досліджень вищої освіти (Чехія) та сертифікат Інституту вищої освіти НАПН України) про успішне завершення тренінгу, а також сертифікат у межах Програми підвищення кваліфікації Інституту вищої освіти НАПН України.

Місце проведення тренінгу – Київ, вул. Бастіонна, 9, Інститут вищої освіти НАПН України.

Мова проведення – українська та англійська (переклад забезпечуватися не буде).


Що потрібно для участі в конкурсному відборі:

Надіслати резюме, яке має містити фото, інформацію про рівень володіння англійською, досвід викладання у вищій освіті або освіті для дорослих, досвід/знання у сфері забезпечення якості у вищій освіті; мотиваційний лист, у якому необхідно засвідчити готовність приїхати до Києва на тренінг (приблизно в період вересень-листопад 2018 р.), відповідально пройти навчання та сертифікаційну процедуру.

Документи приймаються до 31 серпня 2018 року на скриньку he_leader@ukr.net.


Якщо виникнуть питання, звертайся за контактними даними: Інститут вищої освіти НАПН України, тел. (044) 286-62-98 або 286-68-04.

Поділитися цією статтею