Щоб спростити підготовку до НМТ, команда видавництва «Ранок» створила зошит та інтерактивний довідник з української мови, математики та історії України.

Зошит складається з 10 тестів у форматі НМТ, додаткової структурованої інформації за предметом, що охоплює найважливіші теми, та блоку з короткою теорією у схемах і таблицях. Видання має електронну підтримку (інтерактивний додаток), що містить два тести — учні можуть проходити їх у будь-який час в онлайн- чи офлайн-режимі. У додатку немає часових обмежень, тож тести можна проходити необмежену кількість разів, звертаючи увагу на ті чи ті прогалини у знаннях і шукаючи інформацію в наявних матеріалах. Цей зошит спрямований на практичну підготовку: завдяки йому абітурієнти звикнуть до тестів і навчаться швидко їх вирішувати.

Друге видання — це довідник із поглибленим теоретичним матеріалом. У ньому одразу за теорією йде практика — розбір тестових завдань. Інформацію подано структуровано та доступно, щоб учні розуміли алгоритм завдань і отримали ґрунтовні знання. А в кінці на учнів чекає тест у форматі НМТ.

Ці інтерактивні посібники дозволять ефективно підготуватися до іспиту за рахунок великої кількості тестів, що вдосконалять знання та навички. Електронна підтримка надасть змогу перевірити, на скільки питань учень дав правильні відповіді, а довідник освіжить у пам’яті все, що вивчалося протягом шкільних років. 

Переглянути
Поділитися цією статтею