Українські школи, навчальні центри та викладачі-мовники отримають новітні практичні методики викладання англійської мови на базі освітніх матеріалів проєкту «Голос Америки» Learning English. Це стало можливим завдяки угоді, яку уклали «Голос Америки» та GoGlobal — українська ГО, що реалізує освітні проєкти в Україні.

«Голос Америки» та GoGlobal найближчим часом розпочнуть розробку низки тренінгів та навчальних програм для українських вчителів англійської мови, що включатимуть контент Learning English. Очікується, що перші напрацювання будуть представлені вже на початку 2023 року.

Проєкт Learning English «Голос Америки» — сервіс з вивчення англійської мови, використовує зрозумілу та просту лексику для навчання американської англійської мови за допомогою радіо і телепередач, інтернету та програм на мобільних пристроях. Він охоплює учнів з різним рівнем знань — від початківців до середнього та просунутого рівня.

«Ми дуже раді такому партнерству. Наше партнерство з GoGlobal не тільки розширить аудиторію «Голосу Америки», а й відкриє українцям безкоштовний доступ до чудових навчальних матеріалів з англійської мови «Голосу Америки» від нашої відданої та досвідченої команди Learning English», — зазначає виконувачка обов’язків директора «Голосу Америки» Йоланда Лопес.

Фото: https://www.pexels.com/uk-ua/

Поділитися цією статтею