У видавництві Vivat у передзамовленні з’явилась книжка «Як не збожеволіти від батьківства», підготовлена спільно з ГС «Освіторія». На Книжковому Арсеналі відбудеться її презентація.

«У цій книзі ви знайдете відповіді на багато «як», а ще — на що я дуже сподіваюся — підтримку. Адже ми знаємо, що окрім порад експертів, усім батькам іноді потрібне добре слово і трішки розслабитись. Ми підібрали для вас наші найкращі матеріали, щоб ви ніколи не почувались розгубленими у світі батьківства, адже він сповнений не лише тривог, а й пригод, радості та любові», — розповідає Зоя Литвин, голова ГС «Освіторія», засновниця «Освіторія.Медіа» та Новопечерської школи.

Книжка допоможе знайти відповіді на найпоширеніші запитання, які виникають перед відповідальними батьками: як провести час із дитиною максимально корисно, як чути й розуміти її проблеми, допомогти у школі, дбати про здоров’я й безпеку, як «підсадити» дітей на книжки, а також як самим лишатися спокійними у вирі постійних переживань і страхів, батьківських чатів, підліткових бунтів та прагнень бути суперсучасними батьками.

До збірки увійшли матеріали «Освіторія.Медіа», підготовлені у співпраці з найкращими експертами, написані не нудно, професійно та емпатично. Для друку матеріали були оновлені, а деякі доповнені.

Передзамовити можна на сайті видавництва Vivat за посиланням. При цьому ви заощаджуєте 20 % порівняно з придбанням після виходу. Вихід книжки очікується 23 червня.

Презентація книжки відбудеться на Дитячій програмі Книжкового Арсеналу 24 червня о 16:30 у залі «Сфера». Онлайн-трансляцію можна буде переглянути на Facebook-сторінці «Освіторії» та на сайті Книжкового Арсеналу.

Поділитися цією статтею