Інститут ім. Георга Екерта запрошує вчених, що здобули ступінь доктора наук, долучитися до дослідницького проекту Education for Sustainable Peace (“Освіта заради підтримки миру”). Метою дослідження стане вивчення ролі освіти в повоєнному суспільстві та під час кризових з точки зору безпеки ситуацій.

Для подання заявки на участь обов’язковим є вільне володіння англійською та наявність попередніх успішних досягнень у своїй сфері наукових інтересів.

Кожен учасник проекту отримуватиме наукову стипендію в розмірі до 6500 євро на період від трьох до шести років перебування з метою проведення дослідження в місті Брауншвайг, Німеччина. Також передбачається повна сплата авіаквитків в обидві сторони та адміністративна підтримка.

Для подання заявки необхідно до 1 жовтня надіслати резюме, детальний опис планів щодо власного дослідження, повний список попередніх наукових робіт і уривки з них та заповнити реєстраційну форму на сайті. Після перегляду поданих заявок журі Інституту запросить найуспішніших кандидатів на онлайн-співбесіду, що відбудеться навесні 2018 року.

Усі деталі можна знайти за посиланням.

Поділитися цією статтею
Автор: