Освітня організація «Навчай для України» розпочинає набір шкіл-партнерів, які прийматимуть у свої колективи молодих та вмотивованих вчителів. 

«Навчай для України» з 2017 року залучає вмотивованих молодих фахівців (-нь) різних галузей до вчителювання у школах-партнерах у маленьких населених пунктах України на 2 роки (у час війни — це 1 рік з можливістю продовження). За це час, спільнота партнерів «Навчай для України» уже налічує 17 шкіл в 5 областях. Діяльність організації підтримало й Міністерство освіти і науки України, безстроковий меморандум про співпрацю підписали у 2017 році. Також організація є частиною глобальної мережі Teach For All, яка представлена у 60 країнах світу.

Які переваги партнерства школи з «Навчай для України»?

  • Вмотивовані та ініціативні вчителі. Учасники проходять 6 етапів відбору та тестування на знання предметів. Серед них – переможці національних олімпіад, міжнародних стипендій та проєктів.
  • Комплексний розвиток та вплив на дітей у громаді: гуртки з програмування, дебатні та кіноклуби, гуртки іноземних мов, мистецтва та фотодизайну, клуби фінансової грамотності тощо;
  • Першочергове інформування та пріоритет участі шкіл-партнерів у проєктах “Навчай для України” за підтримки міжнародних організацій;
  • Можливості для розвитку вашої школи й зустрічі у спільноті освітян-однодумців, яким не байдужа освіта в Україні. За щорічним опитуванням “Навчай для України”, 94% директорів шкіл-партнерів вважають, що організація є цінною програмою для розвитку їхньої школи.

Про персональні та освітні зміни відгукуються не лише учасники, але й директори шкіл-партнерів. “Завдяки учасникам працюємо над вдосконаленням бренду школи, який робить всіх (вчителів, учнів та батьків) співпричетними до спільноти Гребінківського ліцею. Я щаслива мати таких вчителів у своєму закладі. Рекомендую усім школам. Дуже надіюсь на продовження співпраці з організацією та учасниками й сподіваюсь, що до нас у заклад прийде нова когорта вчителів “Навчай для України”, – ділиться відгуком про співпрацю Сілецька Оксана, директорка Гребінківського ліцею, Київська область.

Участь у Програмі безкоштовна. Потрібно заповнити форму до 30 квітня 2023 року. 

У разі виникнення запитань – звертайтеся до Ольги Юрчишин, керівниці напрямку співпраці зі школами на електронну скриньку schools@teachforukraine.co

Детальніше про вимоги участі у програмі за покликанням.

Долучитися
Поділитися цією статтею