17–18 червня в Києві відбудеться найбільша науково-популярна конференція INSCIENCE CONFERENCE 2023 про довкілля, космос і технології. У програмі — багато цікавих подій як для дорослих, так і для дітей.

INSCIENCE CONFERENCE проводиться вдруге. Цьогоріч її основний фокус — наука для відбудови України. Тож на дорослу аудиторію чекають виступи спікерів зі світовим ім’ям — зокрема з NASA й Вашингтонського університету, а також виставка стартапів, що наближають перемогу.

Ще одне вагоме оновлення у 2023 році — запуск інтерактивної дитячої зони від науково-популярного лекторію Science4Kids. Вона дозволить дітям відчути себе справжніми вченими та дослідниками, а батькам — не турбуватися про дозвілля та безпеку своїх дітей під час конференції.

Розклад подій у дитячій зоні: що обрати?

Для дітей 7–14 років Science4Kids підготували:

  • захопливі лекції від українських вчених — про чорні діри розповідатиме астрофізикиня Олена Компанієць, про Антарктиду — полярниця та морська біологиня Марія Павловська, а про динозаврів — палеонтолог Вадим Яненко;
  • досліди — до прикладу, разом із ботаніком Олексієм Коваленком виростимо хижі рослини;
  • тестування новинки — ігрових наборів від LabLab для дослідження природи;
  • практичні заняття та воркшопи — від споглядання пташок разом з орнітологинею Ганною Кузьо до ліплення планет із глини з майстринею Роксоланою Козаченко;
  • а ще наукові змагання та презентація проєкту Science4Kids.

Для найменших (3–6 років) діятиме окрема зона з іграми та пізнавальним дозвіллям.

Окремий приємний бонус для всіх незалежно від віку — бібліотека, де можна буде погортати та придбати книжки від українських видавництв: Видавництва Старого Лева та Nebo BookLab Publishing.

Як потрапити на конференцію?

На INSCIENCE CONFERENCE 2023 для дітей і дорослих діє система знижок. Вхід вільний для військовослужбовців, пенсіонерів, осіб з інвалідністю, учених.

Для дітей до 6 років включно діє квиток «Дитячий» безоплатний за промокодом INSCIENCE100.

Діти 7–14 років можуть відвідати конференцію, якщо придбають квиток «Дитячий».

Школярі старше 14 років та студенти мають право на відвідування події за пів ціни в разі купівлі «Звичайного» чи «Просунутого» квитка за промокодом INSCIENCE50.

Квитки можна придбати на сайті конференції (врахуйте, що їхня ціна зросте з 9 червня). Також на сайті можна переглянути програму, ознайомитися зі списком спікерів та визначитися, що найцікавіше особисто для вас.

INSCIENCE CONFERENCE 2023 відбудеться 17–18 червня в Київському Гольф Центрі за адресою: Оболонська набережна, 20.

Поділитися цією статтею