Команда проєкту Чарівний світ.UA, яка минулого року випустила мобільний додаток з українськими міфічними героями, створила оригінальну настільну гру «Чарівний світ. Джерело сили», яка має стати новим кроком у популяризації нашої міфології.

Це карткова гра, розрахована на дітей молодшого і середнього шкільного віку та сімейну аудиторію. За задумом творців, вона допоможе дітям і дорослим познайомитися з героями української міфології та цікаво провести час, відкриваючи їхні «суперсили».

«Цією грою ми продовжуємо розпочату минулого року ініціативу з популяризації української міфології, в рамках якої було створено візуалізації 20 героїв та розроблено мобільний додаток з AR.

У додатку гравець має послухати історію і пройти випробування в інтерактивних квестах, щоб таким чином «оживити» міфічного персонажа у доповненій реальності. Наступний етап — розкриття сил героїв. І розкрити їх можна буде у настільній грі», — розповідає Нік Лисицький, автор проєкту.

Настільна гра «Чарівний світ. Джерело сили» створена за методологією едьютейнменту і виконуватиме не лише розважальну, а й освітню функцію. За допомогою спеціальних інформаційних карток з QR-кодами гравці зможуть дізнатися більше про історії героїв та їхні здібності, завітавши на сайт проєкту.

Гру створено в рамках програми «Діти культури» за підтримки Українського культурного фонду.

Перший наклад гри буде безкоштовно розповсюджено серед вибраних шкіл з різних регіонів України.

Для отримання детальної інформації звертайтесь на сторінку проєкту у Facebook.

Поділитися цією статтею