25 березня стартує найпрестижніша національна премія для вчителів-новаторів Global Teacher Prize Ukraine. Прийом заявок відкрито на сайті globalteacherprize.org.ua. Взяти участь може кожен, а найнатхненніший, найталановитіший, найкреативніший педагог отримає винагороду у 250 тисяч гривень, поїздку на Global Education and Skills Forum, а також професійний розвиток та підтримку реалізації освітніх проєктів від «Освіторії».

Global Teacher Prize Ukraine — це частина світового руху та справжній «учительський Оскар», який привезла до України громадська спілка «Освіторія». Це можливість для кожного шкільного вчителя не тільки позмагатися за чверть мільйона гривень, а й отримати те визнання, на яке заслуговує праця кожного педагога!

Подати заявку учасник може самостійно, а будь-хто — учні, колеги, рідні — можуть номінувати улюбленого педагога на сайті премії. Прийом заявок триває до 1 серпня, оголосять переможця у Міжнародний день вчителя 2 жовтня 2021 року.

Про старт уже п’ятого сезону премії повідомили під час онлайн-пресконференції, на якій обговорюють здобутки учасників Global Teacher Prize Ukraine та досягнення українського вчительства за всі 30 років незалежності. Долучитися до перегляду події можна на сторінці «Освіторії» у Facebook.

Гасло Global Teacher Prize Ukraine 2021 — «За кожним великим здобутком стоїть учитель». Слідкуйте в соцмережах за фірмовим хештегом премії #вчителіважливі, підписуйтесь на сторінки Global Teacher Prize Ukraine у Facebook та Instagram і подавайтесь на «учительський Оскар»: ваші здобутки важливі, тепер час зробити їх помітними!

Подати заявку або номінувати вчителя
Поділитися цією статтею