Вперше 9-річний хлопчик отримає диплом про вищу освіту. Лоранов Сімонс із Нідерландів опанував трирічну університетську програму за рік і вже через кілька місяців він закінчить Технічний університет Ейндховена. Наразі він вчиться на факультеті електротехніки, повідомляє The Telegraph.

Лоран Сімонс пішов у школу у 6 років, освоїв шестирічну програму середньої та старшої школи за півтора року і, коли йому було майже 8, отримав атестат про повну загальну середню освіту. Після цього, Лоран вступив на факультет електротехніки.

IQ хлопчика дорівнює 145, він володіє фотографічною пам’яттю. Його улюблений предмет – математика, тому що вона включає в себе статистику, геометрію і алгебру.

9-річний вундеркінд хоче стати кардіохірургом і мріє знайти засоби для продовження життя людей. Ще в школі він пройшов курс медичного факультету Університету Амстердама.

Лоран хотів би продовжити навчання у Каліфорнії, бо там «гарна погода». Але його батько вважає, що Лорана можуть переманити до Оксфордського університету.

Мама хлопчика родом з Нідерландів, батько – бельгієць. За словами батьків, вони досить рано зрозуміли, що їхній син вундеркінд, бо він не особливо цікавився іграшками, на відміну від своїх однолітків.

https://24tv.ua

Поки наймолодшим власником диплома про вищу освіту вважається американець Майкл Карні, який випустився з університету Алабами у 10 років, передає 24 канал.

Нагадаємо, у Великій Британії 11-річний хлопчик Арнав Шарма склав тест на IQ краще за Альберта Ейнштейна та Стівена Гокінга.

Поділитися цією статтею
Автор: