«Освіторія» вирішила влаштувати освітнє побачення для ключових гравців напрямку, на якому кожен зможе знайти свого однодумця і спільні вектори руху. «Edu Date: потреби і можливості української освіти» пройде 11 червня в Osvitoria Hub.

Запрошуємо освітні NGO та представників донорських організацій на неформальний EduDate! Громадські організації, донори та Міністерство освіти і науки звірять годинник потреб та можливостей для української освіти і знайдуть нові точки взаємодії. Окрім того, на вас чекають презентації крутих освітніх проектів та атмосферний нетворкінг.

«Часто, з головою поринаючи у власні проекти, нам здається, що про них знають геть усі. Або ж, навпаки, не покидає відчуття, ніби ми в постійній бульбашці з одними й тими ж. Знайомо? Нам дуже! Саме тому ми влаштовуємо Edu Date», — кажуть в «Освіторії».

Для кого?

Для громадських організацій та донорів, яким цікава сфера освіти.

На що чекати?

• Панельна дискусія: «Основні напрями реформування освіти в Україні та роль громадського сектору у здійсненні реформ» за участі міністрині освіти і науки Лілії Гриневич, голови ГС «Освіторія» Зої Литвин та представника керівництва МФ «Відродження».
• «Влада + донори + громадськість = взаємодія заради успіху». Огляд найкращих іноземних кейсів PPP в реалізації освітніх проектів проведе Ігор Комендо, керівник ГО «ГОУЛОКАЛ».
• «Нові можливості для розвитку освіти в Україні». Презентації актуальних освітніх проектів.
• «Донори та ГО – Let’s date!». Кава-брейк + нетворкінг «з родзинкою».

Детальна програма заходу.

Вхід безкоштовний. Реєстрація з підтвердженням від організаторів обов’язкова: для україномовнихдля англомовних (English speaking participants).

FB-event Edu Date
Поділитися цією статтею