Критичне мислення, вирішення проблем та комунікаційні навички ввійшли до першої трійки.

Це зазначив у своєму виступі на SHE Congress 2023 Вячеслав Поліновський, CEO GoITeens.

А до першої десятки навичок увійшли також цифрова грамотність, креативність та адаптивність. Зокрема, ці навички легко можна здобувати в навчальному процесі — усе залежить від типу завдань, які розроблює педагог. Також Вячеслав поділився, що риси особистості дитини можуть визначити вже на старті той напрям IT, який підійде їй найбільше. Наприклад, увага до деталей та стриманість допоможуть знайти себе у тестуванні та back-end розробці. А якщо дитина — креативна, непосидюча і не така прискіплива до маленьких нюансів — то front-end розробка може стати її сферою. 

На конференції SHE Congress підприємиці, топменеджерки та лідерки своїх напрямів поділилися стратегіями професійного та особистого розвитку в кризовий час. Головна тема — стратегії жіночої стійкості та самореалізації під час війни. Конференція відбулася 27 липня у Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Організатори: Ekonomika+ — бізнес/медіа бюро, до якого входять: лідер ділового контенту Delo.ua, онлайн-медіа про PR та маркетинг MMR.ua, дайджест ділової жінки Womo.ua та журнал «ТОП-100. Рейтинги найбільших». Womo — перший і єдиний дайджест сучасної ділової жінки, який говорить з активними, сильними, прогресивними жінками на близькі для них теми і зрозумілою для них мовою про жіночий підхід у бізнесі, психологію жінок-лідерок та побудову кар’єри, нові тренди в менеджменті та управлінні, технологіях, які вже зараз змінюють світ. 

Поділитися цією статтею