Наприкінці січня 2023 року в Україні запустили платформу JustClass, на якій вчителі можуть безкоштовно задавати готові домашні завдання. Спочатку на платформі було доступно 1500 інтерактивних вправ із трьох предметів, а тепер їх уже понад 10 000 із шести предметів, зокрема для початкової школи.

Домашні завдання для початкової школи мають враховувати особливості розвитку дітей у цьому віці й допомагати їм долати труднощі в навчанні. Із цією метою команда JustClass вирішила розробити базу готових домашніх завдань для учнів початкової школи. А саме з англійської мови для 3–4-х класів та з математики для 1–4-х класів. Усі вправи відповідають шкільній програмі та вже доступні на сайті.

Вчителю потрібно просто обрати вправи і надіслати учням посилання. Платформа автоматично перевірить і оцінить виконані вправи, а оцінки будуть весь час доступні в особистих кабінетах вчителів і учнів.

Чим іще JustClass може бути корисний вчителям?

  • Вчителі можуть встановити часові обмеження на виконання домашніх завдань і зменшити списування в класі.
  • Педагоги отримують доступ до всіх оцінок і списків учнів в одному місці. Завдяки цьому вони можуть відстежувати успіхи й точки для росту учнів онлайн.
  • А самі учні можуть виконувати домашні завдання з різних гаджетів будь-де.

Переглянути домашні завдання з різних предметів для початкової школи, а також для учнів 4–11-х класів можна за посиланням.

Переглянути
Поділитися цією статтею