400 вчителів Чернігівщини отримали базові психологічні знання для надання допомоги школярам.

Освітня фундація GoGlobal реалізує Програму психоемоційної підтримки для українських шкіл. У її межах понад 400 вчителів та шкільних психологів Чернігівщини вже отримали базові психологічні знання та навички надання першої психологічної допомоги та розпізнавання ознак стресу у дітей.

Програма проходить у форматі каскадних тренінгів — досвідчені тренери навчають групу шкільних вчителів та психологів, а ті передають свої знання колегам зі своєї та інших шкіл.

У GoGlobal бачать ефективність цієї програми та зацікавленість викладачів й психологів. Саме тому освітня фундація масштабує проєкт. Ним охоплять нові школи Чернігівщини, а також навчальні заклади Полтавщини, Харківщини, Миколаївщини.

Тренінг «Коли світ на межі змін: школа, чутлива до психічного здоровʼя» розроблений Громадською організацією «ГО ГЛОБАЛ» у межах проєкту гуманітарного реагування, що впроваджується в Україні міжнародною неурядовою організацією Finn Church Aid (FCA).

GoGlobal — освітня фундація, яка ініціює, пілотує та масштабує проєкти для вчителів, школярів та молоді. У 2022 році нашими ініціативами напряму та опосередковано було охоплено 136 000 дітей та молоді. Наша спільнота налічує близько 5 тисяч вчителів та 4 тисяч шкіл. Ком’юніті наших волонтерів складається з понад 2500 осіб у 84 країнах світу.

Поділитися цією статтею