Це безбарʼєрний освітньо-розважально-спортивний дитячий простір Iron Land, створений у співпраці Укрзалізниця – Ukrzaliznytsia та UNICEF Ukraine.

Про це повідомив Оксен Лісовий.

На локації є спортивно-ігрова зона, футбольний корнер, повноцінний музей науки із цікавими залізничними експонатами, бібліотека та ігротека для дітей різного віку.

«Важливо, що там можна не лише гратися та навчатися, а й отримати консультації психологів та лікарів. Для батьків є приватні кабінки для грудного вигодовування та сповивання, місця для зарядки гаджетів та зручна зона очікування», — зазначив міністр.

У відкритті брала участь перші леді Олена Зеленська. Вона долучилася до дискусії про те, як відновлювати та розвивати дитячо-юнацьку інфраструктуру.

«Ми відбудовуємо країну для майбутніх поколінь. Прагнемо повернути на батьківщину родини, що виїхали, швидко закохати в Україну наших громадян, які тривалий час перебувають в окупації. Тому важливо, щоб саме діти були у фокусі уваги проєктів відновлення і реконструкції усіх просторів. І кейс київського вокзалу є добрим прикладом такої спрямованості!», — підсумував Оксен Лісовий.

Фото: Оксен Лісовий (Facebook)

Поділитися цією статтею